Recycle Bin manager in Far 3?

Here you can discuss about your favorite plug-in.
Post Reply
User avatar
SbAgOoTs
Posts: 3
Joined: Fri 09 Jun, 2017 09:21

Recycle Bin manager in Far 3?

Post by SbAgOoTs » Fri 09 Jun, 2017 09:34

Dear all,

this is my first post... :wink:
I've just started using Far Manager and I really like it.
I'm trying to customize it to have all the functions I need and luckily till now I've been able to find everything I'm looking for... then I noticed there is no way to manage your recycle bin! :shock:
I saw there were some plugins for Far 1, but nothing for Far 3: I'm missing something? How do you deal with it? :?:

Thanks in advance.

User avatar
John Doe
Бюрократ
Posts: 11216
Joined: Wed 27 Apr, 2005 20:42
Has thanked: 14 times
Been thanked: 80 times

Recycle Bin manager in Far 3?

Post by John Doe » Fri 09 Jun, 2017 10:46

SbAgOoTs wrote:
Fri 09 Jun, 2017 09:34
I saw there were some plugins for Far 1, but nothing for Far 3
You can use that Far 1 plugin in Far 3.
(But I am not sure if it is still usable in modern Windows)

User avatar
SbAgOoTs
Posts: 3
Joined: Fri 09 Jun, 2017 09:21

Recycle Bin manager in Far 3?

Post by SbAgOoTs » Fri 09 Jun, 2017 10:57

I tried a couple of plugins I found in plugring... but unfortunately none of them worked. :Search:
And I'm using a Windows 7 system, not so modern.
I'm really astonished: I can't be the only one having this problem... :o

User avatar
John Doe
Бюрократ
Posts: 11216
Joined: Wed 27 Apr, 2005 20:42
Has thanked: 14 times
Been thanked: 80 times

Recycle Bin manager in Far 3?

Post by John Doe » Mon 12 Jun, 2017 12:28

SbAgOoTs wrote:
Fri 09 Jun, 2017 10:57
none of them worked
Options/Plugins manager settings/[x] OEM plugins support

User avatar
SbAgOoTs
Posts: 3
Joined: Fri 09 Jun, 2017 09:21

Recycle Bin manager in Far 3?

Post by SbAgOoTs » Tue 13 Jun, 2017 15:53

Yes, it was ticked when I tried without success...
:(

Markk786
Posts: 2
Joined: Thu 27 Jul, 2017 15:12

Recycle Bin manager in Far 3?

Post by Markk786 » Sun 13 Aug, 2017 14:32

SbAgOoTs wrote:
Tue 13 Jun, 2017 15:53
Yes, it was ticked when I tried without success...
Is there any premium version of this plugin available?

Post Reply

Return to “General Plug-In Discussions”