Page 1 of 1

Startup directories ?

Posted: Wed 17 Apr, 2019 07:10
by bgroper
How do I set the default directory for each panel when FarManager is launched ?
So it always starts for me with the "correct" location for each panel.

Startup directories ?

Posted: Wed 17 Apr, 2019 07:14
by bgroper
Shift-F9. Is this the-right-way (tm) ??

Startup directories ?

Posted: Wed 17 Apr, 2019 07:30
by John Doe
Another way is set up command line (in shortcut/batch file)

Code: Select all

far.exe /?

Usage: far [switches] [apath [ppath]]