"Apply Command" stopped working

You have encountered a problem using Far Manager? Here you can get help.
Post Reply
qwertysimo
Posts: 2
Joined: Tue 09 Apr, 2019 08:44

"Apply Command" stopped working

Post by qwertysimo »

Hi,

recently I have upgraded from Far30b4900.x64.20170221 to Far30b5354.x64.20190117 and noticed that "Apply Command" action has an issue in new version.

It looks to me that "Apply Command" action now assumes that all files in temporary panel are in the same directory. For example, if you use Find Files command to find some html files in nested directories, you place them to temporary panel, select them all and run Apply Command action with command "!.!", not all files are processed correctly. Some files will open in browser, other will not be recognized - see the FAR command line output.

For example if your temporary panel contains c:\file1.html and c:\subdir\file2.html, select both and Apply Command "!.!" on them, only one file opens in browser.

Can someone reproduce? Is this bug? It was working OK in older version and I have used it very often, otherwise I would not notice the change in new version.


Thanks.


Best regards
Boris
User avatar
HaRT
Moderator
Posts: 9527
Joined: Tue 30 Aug, 2005 17:21
Location: Санкт-Петербург
Has thanked: 109 times
Been thanked: 228 times

"Apply Command" stopped working

Post by HaRT »

qwertysimo, "!\!.!"
Фар есть инструмент, а не нянька. © 2009 DrKnS
qwertysimo
Posts: 2
Joined: Tue 09 Apr, 2019 08:44

"Apply Command" stopped working

Post by qwertysimo »

Thanks HaRT, it works as expected.
Post Reply

Return to “Support and Troubleshooting”