Strange characters in editor under Vista after ENTER or copy

Here you can report bugs found in Far Manager.
Post Reply
brablc
Posts: 2
Joined: Wed 15 Apr, 2009 08:32

Strange characters in editor under Vista after ENTER or copy

Post by brablc »

I have just recently started using Windows Vista and I have troubles with the editor. I'm using 1.70 (build 2087).

Steps to reproduce (even with far.exe /p):

1) Open editor
2) Type 1234
3) Move cursor to the 3rd column.
4) Press Enter.

Expected:
12
34

Observed:
^
34

The first line contains garbage characters, it is always something else and sometimes it is even invisible character. I have even tried to change compatibility mode on far.exe down to XP or W2K but without any effect.
User avatar
t-rex
Страшный и ужасный
Posts: 4907
Joined: Tue 15 Mar, 2005 16:17
Location: Tel-Aviv
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times
Contact:

Re: Strange characters in editor under Vista after ENTER or copy

Post by t-rex »

Download the nightly builds, this was fixed several years ago.
brablc
Posts: 2
Joined: Wed 15 Apr, 2009 08:32

Re: Strange characters in editor under Vista after ENTER or copy

Post by brablc »

t-rex wrote:Download the nightly builds, this was fixed several years ago.
I always hesitate to use "unstable" versions, in this case I was even more worried, that one of the plugins that I'm using or that I built myself would stop working, but this does not seem to be the case so far I can see. So thanks for encouraging me to update. The problems in editor have gone.
yuriiy2006
Posts: 1
Joined: Thu 23 Apr, 2009 13:05

Re: Strange characters in editor under Vista after ENTER or copy

Post by yuriiy2006 »

brablc wrote:
t-rex wrote:Download the nightly builds, this was fixed several years ago.
I always hesitate to use "unstable" versions, in this case I was even more worried, that one of the plugins that I'm using or that I built myself would stop working, but this does not seem to be the case so far I can see. So thanks for encouraging me to update. The problems in editor have gone.
I'm using 1.70 Build 2087 the same probelm. Edito left or inserts trash or 'strange' characters into document
xxbbcc
Posts: 9
Joined: Tue 29 Apr, 2008 05:20

Re: Strange characters in editor under Vista after ENTER or copy

Post by xxbbcc »

Same with me - I'm using 1.70 2087 and I have this problem on Vista x64. Is there a solution to this without using the daily builds?

If not, where can I find the daily builds?
jonib
Posts: 73
Joined: Wed 16 Apr, 2008 19:55
Has thanked: 1 time

Re: Strange characters in editor under Vista after ENTER or copy

Post by jonib »

xxbbcc wrote:If not, where can I find the daily builds?
Nightly Builds here.

jonib
Post Reply

Return to “Bug Reports”