Page 1 of 1

Main site and forum slowness

Posted: Wed 06 Nov, 2019 04:18
by xxbbcc
Looks like the main site is very slow (timed out several times when I tried), along with the forum. The main site is also very outdated, other than the download page. Visitors may think the project is dead just by looking at the news page.

I'm probably stating the obvious but I think it's worth pointing out - Far is a great project and it'd be good to keep it alive. Is there any help that the project needs?

Main site and forum slowness

Posted: Wed 06 Nov, 2019 08:39
by DrKnS
The slowness should be fixed now (hopefully).
Indeed, the news page is outdated.
As in any other open source project - any help is welcome (just discuss first please).

Main site and forum slowness

Posted: Wed 06 Nov, 2019 10:06
by John Doe
DrKnS wrote:
Wed 06 Nov, 2019 08:39
The slowness should be fixed now (hopefully).
Unfortunately it is not fixed yet.

Main site and forum slowness

Posted: Thu 07 Nov, 2019 10:47
by t-rex
What now? Seems to work fine for me.

Main site and forum slowness

Posted: Thu 07 Nov, 2019 10:51
by t-rex
DrKnS wrote:
Wed 06 Nov, 2019 08:39
Site
I think we should just remove the news page

Main site and forum slowness

Posted: Thu 07 Nov, 2019 15:19
by DrKnS
t-rex wrote:
Thu 07 Nov, 2019 10:51
just remove the news page
Amen to that.

Main site and forum slowness

Posted: Thu 07 Nov, 2019 17:05
by HaRT
DrKnS wrote:
Thu 07 Nov, 2019 15:19
Amen to that.
I still see the https://farmanager.com/news.php page linked from the top navigation menu.

Main site and forum slowness

Posted: Sat 09 Nov, 2019 15:14
by John Doe
t-rex wrote:
Thu 07 Nov, 2019 10:47
What now? Seems to work fine for me.
It's slow again.
And sometimes 504 Gateway Time-out (nginx).

Main site and forum slowness

Posted: Mon 11 Nov, 2019 11:54
by HaRT
John Doe wrote:
Sat 09 Nov, 2019 15:14
It's slow again.
The forum is still quite slow. :(
John Doe wrote:
Sat 09 Nov, 2019 15:14
And sometimes 504 Gateway Time-out (nginx).
For the record: I was seeing “502 Bad Gateway” often over the weekend and even “500 Internal Server Error” once.

Main site and forum slowness

Posted: Mon 11 Nov, 2019 12:49
by HaRT
The forum is very responsive for me now.

Main site and forum slowness

Posted: Fri 29 Nov, 2019 20:20
by HaRT
Similar discussion in Russian: viewtopic.php?p=157298#p157298