Change "TAB" behaviour only when the command line is not empty

Here you can discuss any topic concerning Far macro commands.
mrfyx
Posts: 10
Joined: Fri 10 Apr, 2015 14:04

Change "TAB" behaviour only when the command line is not empty

Post by mrfyx »

Latest post of the previous page:

Sorry, It doesn't work for me because I copy the script in ...\Far Manager\Profile\Macros\internal with my other scripts.
When I change the directory to ..\Far Manager\Profile\Macros\scripts, it works. Thank you and sorry again.
Shmuel
Posts: 6167
Joined: Thu 23 Mar, 2006 21:36
Location: Israel
Has thanked: 31 times
Been thanked: 330 times

Change "TAB" behaviour only when the command line is not empty

Post by Shmuel »

mrfyx, you may want to read %FARHOME%\Encyclopedia\macroapi_manual.en.chm.
gene.pavlovsky
Posts: 166
Joined: Tue 16 Feb, 2010 17:55
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Change "TAB" behaviour only when the command line is not empty

Post by gene.pavlovsky »

Works very well, thanks!
Post Reply

Return to “Macro Commands Discussions”