Startup directories ? Topic is solved

You have encountered a problem using Far Manager? Here you can get help.
Post Reply
bgroper
Posts: 5
Joined: Wed 17 Apr, 2019 06:16
Has thanked: 2 times

Startup directories ?

Post by bgroper » Wed 17 Apr, 2019 07:10

How do I set the default directory for each panel when FarManager is launched ?
So it always starts for me with the "correct" location for each panel.

bgroper
Posts: 5
Joined: Wed 17 Apr, 2019 06:16
Has thanked: 2 times

Startup directories ?

Post by bgroper » Wed 17 Apr, 2019 07:14

Shift-F9. Is this the-right-way (tm) ??

User avatar
John Doe
Бюрократ
Posts: 12537
Joined: Wed 27 Apr, 2005 20:42
Has thanked: 33 times
Been thanked: 237 times

Startup directories ?

Post by John Doe » Wed 17 Apr, 2019 07:30

Another way is set up command line (in shortcut/batch file)

Code: Select all

far.exe /?

Usage: far [switches] [apath [ppath]]

Post Reply

Return to “Support and Troubleshooting”